Biefstuk op bedje van gebakken rucola

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook pellen en fijn snipperen. Basilicum fijn knippen. In (grill) pan 1 eetlepel olie verhitten. Biefstukken in ca. 4 minuten van binnen rosé en van buiten bruin bakken, halverwege keren. Uit pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie. Rest van olie toevoegen. Knoflook ca. 30 seconden bakken. Rucola en basilicum erdoor scheppen en in ca. 30 seconden al omscheppend verwarmen. Wijn en balsamicoazijn erdoor scheppen en direct over twee (voorverwarmde) borden verdelen. Vlees erop leggen. Bestrooien met grof zeezout en peper. Serveren met pain de campagne en tomatensalade.

Biefstuk op bedje van gebakken rucola is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept