Biefstuk peterselie-risotto

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil en snipper de uien. Breng de bouillon aan de kook.
- Smelt 50 g boter in een kookpan. Fruit de uien glazig. Voeg de rijst toe, roer om.
- Giet de bouillon en de wijn bij de rijst. Doe het deksel op de pan. Laat 15 min. sudderen. Roer niet om.
- Spoel de peterselie, knijp het water uit. Hak fijn en doe onder de rijst - Geef er de parmezaanse kaas apart bij.

Biefstuk peterselie-risotto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept