Blini's met gerookte zalm, garnalen en gerookte pa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de palingfilet in stukjes. Snijd elk radijsje in 4 partjes. Meng 2 dl water met de poffertjesmix en het ei. Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het beslag met een kleine pollepel in 4 porties op ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin.
- Houd de blini's afgedekt onder folie warm en bak ondertussen nog 8 blini's. Leg op elke blini een plukje tuinkers en een theelepel zure room. Beleg 6 blini's met gerookte zalm en de andere met de palingfilet.
- Garneer elke blini met 2 partjes radijs.
- *Vistip:* - De blini's kunnen ook met gerookte forelfilet of met Hollandse garnalen belegd worden.

Blini's met gerookte zalm, garnalen en gerookte pa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met boontjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarspasta in lentekleuren met Leerdammer
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Kiprolletjes
0-10 min -
Bekijk recept
Pa Amb Tomaquet
0-10 min -
Bekijk recept

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelblini met gerookte zalm
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Blini’s met geitenkaas en basilicum
10 min Voorgerecht
Bekijk recept