Bloemkoolcharlotte met paprikacoulis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bloemkoolroosjes (1 kilogram per bereiding) beetgaar koken, laten uitlekken en vervolgens helemaal gaar laten stoven in 100 gram boter. Pureren met de staafmixer en binden met de losgeklopte eieren. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat en er vervolgens de in reepjes gesneden zalm en de tuinkruiden doorroeren. Overscheppen in een beboterde charlottevorm en deze gedurende 25 minuten in een warmwaterbad zetten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Ondertussen de paprikacoulis bereiden. Hiervoor de gepelde, ontpitte en schoongemaakte paprika's pureren, er een klontje roomboter doorroeren en laten doorwarmen. Kruiden met peper en zout. De bloemkoolcharlotte uit de oven nemen, omkeren op een warme serveerschotel en meteen opdienen met de paprikacoulis.

Bloemkoolcharlotte met paprikacoulis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met paprikacoulis geglaceerde zeeduivelfilet met a
0 min
Bekijk recept
Zalm met gegrilde paprikacoulis en zure bieslookro
0 min
Bekijk recept
Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept