Bloemkoolcurry

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing. De eieren hard koken (7-10 min.). Ui snijden en bloemkool in kleine roosjes snijden. In de wok de olie verhitten en de knoflook erboven uitpersen. Dan ui, bloemkool, kerrie en chilipoeder erbij. Dit in 4 min. roerbakken. Bloem en bouillon door de yoghurt roeren. Dit yoghurtmengsel samen met het water toevoegen aan de groenten. Het geheel aan de kook brengen, dan op zacht vuur 10 min. laten pruttelen. Eieren pellen en in stukjes hakken. Rijst over de borden verdelen, groentenprut erover. Garneren met stukjes ei en de gebakken uitjes.

Bloemkoolcurry is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept