Bloemkoolcurry met kidneybonen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein. Snijd de bloemkoolroosjes van de stronk en was ze. Verhit de olie en fruit hierin de ui, de knoflook en de currypasta zacht. Voeg de bloemkool toe met de bouillon en stoof de bloemkool in ca. 6 minuten bijna gaar. Voeg de uitgelekte kidneybonen toe en warm ze mee. Roer de maïzena door de yoghurt en voeg dit al roerend toe. Laat het gerecht nog een paar minuten sudderen. Maak het op smaak met peper, zout en de kleingesneden koriander. per persoon : 315 Kcal Lekker met brood.

Bloemkoolcurry met kidneybonen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept