Bloemkoolsalade met de Franse slag

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het ei 9 minuten. Spoel het af onder koud water en laat het ei afkoelen. Pel het ei en snijd het klein. Was de bloemkool en verdeel hem in roosjes. Kook de bloemkool in water met weinig zout in 10 minuten net gaar. Was de peterselie en de bieslook en knip de kruiden fijn. Maak een sausje van de olie, de azijn, de mosterd en de kruiden. Laat de bloemkool uitlekken. Schep het sausje er door en laat dit 30 minuten op een koele plaats intrekken. Maak de bloemkoolsalade op smaak. Doe hem in een schaal en strooi het ei er over. per persoon : 110 Kcal

Bloemkoolsalade met de Franse slag is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Gevulde varkenshaas in coburgerham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde courgette
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Pretzels
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde bloemkoolsalade met zalm
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsalade (insalata di rinforzo)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burger & bloemkoolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolsalade met kokos
15 min Bijgerecht
Bekijk recept