Bloemkoolschotel A La Stroganoff

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil en was de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen met zout in 20 minuten gaar.
- Maak de groenten schoon: verdeel de bloemkool in roosjes, snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Kook de bloemkoolroosjes 10 minuten in water met zout.
- Verhit de boter in de koekepan en bak het gehakt rul. Bak de uisnippers en de champignon 5 minuten mee. Roer de Stroganoff sauspoeder glad met 1 1/2 dl. water. Roer de saus en de creme fraiche door het gehakt mengsel.
- Snij de gekookte aardappelen in hap klare stukken en vul een ovenschaal laag voor laag met aardappel blokjes, bloemkoolroosjes en gehaktmengsel.
- Strooi als laatste geraspte kaas en de amandelen over het gerecht.
- Zet de schaal ca. 30 minuten in een op 200 graden Celcius voorverwarmde oven.

Bloemkoolschotel A La Stroganoff is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolschotel met zalm
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolschotel met cashewnoten
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde bloemkool met paprika en ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolschotel
30-60 min -
Bekijk recept