Bloemkoolsoufflee met camembert

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bloemkool in roosjes verdelen en samen met de aardappel laten gaarkoken. De camembert, de room en de eierdooiers tot een gladde massa roeren. De bloemkool en de aardappel pureren samen met een flinke scheut kookvocht en door het kaasmengsel roeren. Op smaak brengen met peper. Ovenvaste schaaltjes insmeren met boter. De eiwitten stijfkloppen en voorzichtig door het bloemkoolmengsel roeren. De schaaltjes tot ongeveer 1 centimeter van de rand vullen en gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin laten bakken.

Bloemkoolsoufflee met camembert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept