Bloemkooltaart

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat het bladerdeeg ontdooien door de vellen naast elkaar op het aanrecht te leggen. Zoveel vellen als er in je ovenschaal passen.
- Haal het groen van de bloemkool en snij deze vervolgens in mooie roosjes en de steel in stukken.
- Kook de bloemkool 5 minuten en haal deze uit de pan.
- Vet een taartvorm in met boter - Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg.
- Doe de bloemkool in de taartvorm - Snij de champignons in plakjes - Snij de uien in blokjes - Verdeel de uien en de champignons over de bloemkool - Verdeel de cashewnoten over de uien en champignons - Roer de eieren, de creme fraiche, de geraspte kaas door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel dit mengsel over de bloemkool, champignons, uien en cashewnoten mengsel.
- Snij de camembert in reepjes en verdeel deze over de bovenkant waardoor deze geheel bedekt is met camembert.
- Ongeveer een half uur in de oven en smullen maar. Deze taart is ook lekker met broccoli of met een combinatie van bloemkool en broccoli.

Bloemkooltaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkooltaart en frietjes uit de oven
15 min, wachten 40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkooltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkooltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkooltaart
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkooltaart en frietjes uit de oven
15 min, wachten 40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkooltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkooltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkooltaart
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept