Bloody Mary-soep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereidin Verwarm de oven voor op 200?C. Halveer de tomaten en pel de knoflooktenen. Pel de ui en snij hem in grote stukken. Doe alles in een ovenschotel en overgiet met een straaltje olijfolie. Kruid met zout en cayennepeper, en zet 45 minuten in de oven. Schil en ontpit de komkommer voor de afwerking, hak hem zeer fijn en laat hem marineren in de wodka. Haal met een dunschiller slierten van de selderijstengels en leg ze in een kommetje met ijswater. Laat de tomaten afkoelen alvorens ze te mixen en te zeven. Voeg de resterende ingredi?nten en 1,5 dl water toe en breng, indien nodig, verder op smaak met zout en cayennepeper. Zet de soep koel weg tot ze door en door koud is. Dien de ijskoude soep op met de uitgelekte komkommer, de selderij en enkele druppels olijfolie. Kooktijd: 1 uur, plus enkele uren afkoelen

Bloody Mary-soep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Bloody Mary
10 min
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mosselen Bloody Mary
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept