Boekweitflensjes met kwark en kersen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een dun beslag van boekweitmeel, eieren, zout en melk. Smelt in een kleine koekenpan een stukje boter en doe er een juslepel beslag in. Draai met de pan tot de hele bodem bedekt is en bak het flensje aan beide kanten mooi bruin. Op een verwarmde schaal overdoen en warm houden. Bak zo tot alle beslag op is. Laat de kersen uitlekken en vang het nat op. Maak het in een pannetje warm; schenk de kersenlikeur erbij en bind het met wat aangemaakte maizena. Vermeng de kersen met de kwark en wat suiker. Schep een deel van deze vulling op elk flensje en rol ze op. Leg ze netjes naast elkaar op een verwarmde schaal en giet er de kersensaus over

Boekweitflensjes met kwark en kersen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Boekweitflensjes met prei
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boekweitflensjes met kwark en kersen
Bekijk recept
Boekweitflensjes met kwark en kersen (vegetarisch)
0 min
Bekijk recept