Boerenkool in laagjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat boerenkool al omscheppend in olie in een wok iets slinken en roer er dan 1 bakje Hüttenkäse (200 g) en wat geraspte belegen kaas door. Verdeel dit mengsel om en om met voorgekookte aardappelplakjes, plakken ham en plakjes tomaat in een ingevette ovenschaal. Strooi er nog wat geraspte kaas over en bak de schotel in een voorverwarmde oven van 175°C in 25-30 minuten goudbruin en gaar.

Boerenkool in laagjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Compote van knapperige rabarber met yoghurt
Nagerecht
Bekijk recept
Kipfiletrolletjes met asperges en hollandaisesaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept