Boerenkoolstamppot met tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen. Was de boerenkool,doe het met aanhangend water vocht in een pan en leg de aardappelen in ca 30 min gaar. Pel en snipper intussen de ui en fruit 3 min in 2 el boter. Was de tomaten,snij ze in vieren en bak en bak ze ca 2 min mee. Giet de boerenkool met de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer er 2 el boter,azijn en zoveel melk door tot een smeuige stampot ontstaat. Schep het tomatenmengsel erdoor. Maak op smaak met azijn,zout en peper.

Boerenkoolstamppot met tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept