Boerenovenschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe het rundvlees in een grote ovenschaal. Voeg witte wijn, cognac, olie, laurierbladen, knoflook, tijm, zout en peper toe en roer alles goed om. Dek de schaal af en laat het op een koele plaats 12 uur marineren.
- Voeg dan het gerookte spek, mager spek, de wortels, uien, tomaten, olijven en de fijngesneden kruiden in de ovenschaal toe en roer alles goed door elkaar.
- Verwarm de oven voor op 180 ?C en bak alles in ongeveer 2,5 uur gaar. Een of twee keer even doorroeren. Garneren met fijngesneden verse peterselie.
- Lekker met gekruide knoedels, gekookte aardappelen of noedels en een gemengde paprikasalade.

Boerenovenschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Filetlapjes met sperziebonenmix
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenovenschotel
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Boerenovenschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filetlapjes met sperziebonenmix
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenovenschotel
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Boerenovenschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept