Boerenrogge met uien

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneding: 20 minuten kneden Voorrijs: 30 à 40 minuten onder een droge doek. Verwerking: Het deeg in grove stukken hakken en de stukjes ui eronder mengen. 10 minuten laten rusten. Het deeg bolvormig maken en in een ronde vorm leggen. Narijs: 40 minuten onder een droge doek. Bakken: 45 minuten in een voorverwarmde oven van 210 °C.

Boerenrogge met uien is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Roggebrood
0 min
Bekijk recept