Boerensalade uit Brugge

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij eerst nogal dikke staafjes van Brugse Belegen kaas, ham, komkommer met zout, gekookte wortelen en gekookte aardappelen. Daar giet u yoghurtmayonaise over die u op smaak hebt gebracht met een mespunt tabasco, wat fijn gesnipperde sjalot en venkel. tip: Als u toevallig minder tijd hebt, kunt u ook een kant-en-klare dressing met kruiden gebruiken.

Boerensalade uit Brugge is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergerolletjes met gekookte ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzel met Oud Brugge met verse vijgen en Royal Gala
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met Oud-Brugge
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met Oud Brugge
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met tomaat
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept