Boeuf á la mode

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien en de wortelen in plakken en hak de knoflook fijn. Leg ze met de runderschijf, wijn, water, peper, zout en kruidnagel in een kom. Laat het vlees 6 uur marineren. Snijd het spekzwoerd in stukken en leg die in een vuurvaste schaal, doe alle ingrediënten behalve de wortelen erbij. Breng het geheel afgedekt aan de kook. Laat het gerecht op een laag vuur 3 uur sudderen; doe pas het laatste uur de wortelen erbij.

Boeuf á la mode is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pruimentaart A La Mode De Linz
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Boeuf mode du bistro benoit
Bekijk recept
Cupcakes met amaretto
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde Varkenshaasjes Met Tacokruiden
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept