Bokkenpootjestaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de bokkenpootjes in de lengte door, zorg dat je er een stuk of 12 hele over houdt voor de garnering. Klop dan de slagroom met de suiker en de klopvast stijf en doe er een scheutje van de wiskey of rum doorheen. Leg op de bodem van de springvorm nu de halve bokkenpootjes. Sprenkel wat wiskey of rum over de bokkenpootjes. Daarover heen doe je de helft van de slagroom, dan weer een laag halve bokkenpootjes en weer de andere helft van de slagroom. Garneer nu met de overige 12 bokkenpootjes de taart, je kan ook de losse kruimels eroverheen strooien. Zet de taart in de vriezer zo'n 4 uurtjes. En klaar is je bokkenpootjes taart! Haal hem uit de vriezer net voordat je hem nodig hebt, anders zakt hij in. Voor kinderen kan je helemaal de alcohol weglaten, dan is hij ook nog super lekker...

Bokkenpootjestaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bokkenpootjestaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart met koffiegelei
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart Van Carla
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bokkenpootjestaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart met koffiegelei
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart Van Carla
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept