Bord van exotische vruchten en zure room met gembe

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de sinaasappelen en verwijder ook het wit met behulp van een mes. Ontdoe de beentjes van hun omhulsel. Snijd de dadels in twee, haal de pit eruit en snijd elke helft nogmaals middendoor. Schik de stukjes sinaasappel en dadel mooi op twee dessertborden. Snijd de passievruchten in twee. Haal het vruchtvlees eruit met een lepel en verdeel de pitten over de sinaasappels en de dadels. Versier met de overblijvende helften. Schil de gember en rasp hem rechtstreeks in de zure room. Bestrooi eventueel met bloemsuiker en versier de stukken fruit ermee. Dien de overige zure room afzonderlijk op.

Bord van exotische vruchten en zure room met gembe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bord van exotische vruchten en zure room met gembe
0 min
Bekijk recept
Ananasmarmelade met gembe
0 min
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
Bekijk recept
Chinese pruimensaus
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept