Bordelaisesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalotjes fijn malen in de keukenrobot. Spekjes goed aanbakken. Sjalotjes toevoegen en meebakken. De wijn, het water en het bouillonblokje toevoegen. Kruiden met peper en zout. Tijmtakjes erbij doen. Opkoken en 15min laten sudderen. Tijmtakjes verwijderen. Saus aandikken en afwerken met rode peperbolletjes.

Bordelaisesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Filet pur 'Kobe' met bordelaisesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met Bordelaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bordelaisesaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bordelaisesaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filet pur 'Kobe' met bordelaisesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met Bordelaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bordelaisesaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bordelaisesaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept