Zeef het meel in een mengkom en voeg de gist er aan toe, vermeng het geheel goed. Voeg de overige ingrediënten er in aangegeven volgorde bij en kneed de massa met de mixer (kneedhaken) tot u een glad deeg bekomt. Dek het deeg af met een vochtig doek en laat het op een warme plaats zo lang staan, totdat het deeg dubbel zo hoog is. Vervolgens het deeg goed doorkneden, en een ca. 5 cm dikke rol vormen die u in 15 tot 20 gelijke stukken snijdt. Vorm de stukken om tot bollen en leg ze op een met bakpapier belegde bakplaat met voldoende afstand tussen. Laat dit op een warme plaats zo lang staan, totdat de deegbollen 1/3 groter zijn. Zet vervolgens de bakplaat onderaan in de bakoven. Snijd de afgekoelde gebakjes 1 keer middendoor. Voor de vulling klopt u de eidooier met het poedersuiker op au bain-marie. Laat het afkoelen terwijl u het romig klopt en voeg vervolgens de mascarpone toe. Maak de gelatine klaar zoals voorgeschreven op de verpakking, verwarm met rum en vermeng goed. Klop de room op (AANDACHT: hou ongeveer 3 eetlepels voor de ogen opzij) en, zodra het eimengsel begint te geleren, voegt u het geheel voorzichtig bij elkaar. %09 Vul een spuitzak met gladde mond met de vulling. Spuit op elk gebakhelftje kleine hoopjes. Breng vervolgens 2 helften schuin tegen elkaar aan en laat afkoelen in de koelkast. Vul een kornetje met de frambozenjam en spuit wat jam tussen de vulling. Vul een spuitzak met de opzij gezette room en spuit 2 dotjes op het gebak voor de ogen. Voor de pupillen stipt u wat jam op de ogen.