Borst van wilde eend met stoemp van spruitjes en b

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 wilde eendenborsten kruiden met peper en zout. Kort bakken en op warme plaats rustig laten bekomen. Voor de saus: 2 dl kalfsfond inkoken met 2 dl bruin pilaarbijterbier + een eetlepel acaciahoning. Afsmaken met peper en zout. Stoemp maken van aardappelen en spruitjes. De stoemp in het midden van het borddoen, en daarop de versneden eendenborst, overgieten met de saus en afwerken met beignet van pijpajuin.

Borst van wilde eend met stoemp van spruitjes en b is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scharrelkip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde sinaasappelkip
1u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coq au vin (Kip in rode-wijnsaus)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept