Bospaddestoelen met amandelroomsaus en kaaschips

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Teken 8 cirkels van 12 cm doorsnede op het bakpapier en leg deze op de bakplaat. Verhit de oven tot 190 graden. Vul de cirkels gelijkmatig met de geraspte kaas. Zet ze circa 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Let er op dat ze niet te donker worden. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen. Schep ze voorzichtig met een pannenkoekmes van het bakpapier. Pel de sjalotjes en snipper ze. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes of partjes. Smelt de boter, fruit de sjalotjes en bak de paddestoelen 2 minuten. Voeg peper, zout en citroenrasp toe. Meng de koksroom met geraspte gemberwortel en bieslook door de paddestoelen en warm even door. Rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan. Serveer het gerecht in eenpersoonsschaaltjes. Strooi de amandelen en kaaschips erover.

Bospaddestoelen met amandelroomsaus en kaaschips is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gemengde salade met krokante kaaschips
30 min
Bekijk recept
Kaaskrakers
20 min Snack
Bekijk recept
Sla met rosbief en kaaschips
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bospaddestoelen In Amandelroomsaus Met Kaaschips
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept