Oven voorverwarmen op 220 graden. Water met de boter en het zout in een pan aan de kook brengen. Op het vuur de bloem ineens toevoegen en goed roeren tot het deeg als een bal loslaat. Van het vuur af de eieren er één voor één door roeren en blijven roeren totdat het ei volledig is opgenomen, na het vijfde ei controleren of het zesde ei nog wel nodig is. Wanneer het deeg mooi glimt en goed spuitbaar is, is het 6e ei niet nodig. Het deeg overdoen in een spuitzak, of met behulp van 2 lepels op het bakblik leggen. Het bakblik van te voren dun invetten, en bestuiven met bloem. Hierop het deeg spuiten of met behulp van de lepels 12 hoopjes vormen en goed van elkaar af leggen, anders bakken ze aan elkaar. Zet het bakblik in het midden in de oven. De baktijd is 25 minuten. Uit de oven de soezen meteen op een rooster af laten koelen. Smelt de chocolade au bain-marie met een paar lepels water. De afgekolede soezen in het chocolademengsel dopen. Slagroom kloppen. Als de chocolade goed is gehard en afgekoeld, dan met behulp van de spuitzak de slagroom via de onderkant erin spuiten.