Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-
Voorbereiding
: Roer in een kom de slasaus, ketjap manis, gembersiroop, sesamolie en sesamzaad tot een romige sesamdip.
- Snijd de fricandeau in zeer dunne plakken van ca. 1/2 cm dik. Giet de bouillon met gemberwortel en lente-ui in een pan en verwarm deze. Doe ondertussen de fricandeau, grote garnalen, champignons, peultjes, paprika en de sesamdip in schaaltjes. - Bereiden: Giet de bouillon in de fonduepan en zet deze op tafel op een brander. Kook steeds kleine portie?s vlees, vis en groente in de fonduepan en neem de gekookte hapjes met eetstokjes uit de bouillon.
- Leg de gekookte hapjes op een bord en doop de hapjes in de sesamdip. Lekker met gekookte mihoen.

Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Oesterzwammen met soja-sesamdip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Japanse misobouillonfondue met noedels
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met sesamdip
15 min Snack
Bekijk recept

Bouillonfondue met kip, vis en groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillonfondue
60 min-
Bekijk recept
Thaise bouillonfondue met kokosmelk
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Light Bouillonfondue
0-10 min -
Bekijk recept