Bourgondische stoofpot

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De spekblokjes bakken in de boter, uit de pan nemen en in het braadvet de in blokjes gesneden en gezouten runderlappen braden. Dit duurt even, want er komt heel veel vocht uit het vlees. Als het vlees bruin is de uien, de champignons en de knoflook een paar minuten meebakken. Afblussen met bouillon en rode wijn. De tijm en het laurierblad erbij doen en alles een paar uur laten sudderen tot het vlees gaar is. De saus binden met allesbinder en eventueel op smaak brengen met zout, peper en peterselie. Met dank aan Micmac

Bourgondische stoofpot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Gebakken visfilet met krokante kropsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept