Brochettes van kwartelfilets met Rodenbach

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

versnij de savooi en kook 3 min in gezouten water en spoel af onder koud water kook de geschikde aardappelen en raapjes gaar in gezouten water en giet af, en zet dan terug op het vuur om te laten verdampen pureer deze en kruid met peper, zout, nootmuskaat en werk af met een nootje boter en room kruid de kwartels binnen en buiten met peper, zout en tijm doe wat boter in een ovenvaste pan en bak de kwartels rondom mooi aan, voeg de laurier toe en laat verder garen in de hete oven van 180 C gedurende 15 min kwarteltjes uit de pan halen en in dezelfde pan de fijngesneden ui stoven en deze dan blussen met Rodenbach en de fond en alles even laten inkoken; de pruimen toevoegen en afwerken met mosterd en wat room neem een tweede pannetje en bak hierin de spekreepjes; voeg de savooi erbij en stoof deze even mee kruiden met peper versnij de kwartels in stukjes en maak hier brochettes van controleer of alles goed op temperatuur is garneer de borden en werk af met notenbrunoise en bieslook

Brochettes van kwartelfilets met Rodenbach is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes met Rodenbach
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gehaktballen in de rodenbach
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangetjes met balsamico
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodenbach-Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept

Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van zalm en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van scampi’s met mango en kokosmelk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept