Brood met appel en kaneel

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
swijze: doe in een kom; bloem, gist, suiker,kaneel en boter. verwarm de melk tot lauw. klop het ei met een garde los en schenk er zoveel melk bij dat het niveau tot krap 3 dl komt. schenk het melkmengsel in de kom. stel de machine in op 'normaal' en de bruining op 'licht'. schakel de machine in. voeg bij de eerste piep de appel toe. Serveertips: haal het brood direct na het bakken uit de vorm en laat het op een rooster afkoelen. snijd de gember heel fijn en roer door de amandelspijs. snij het brood in plakken en bestrijk de helft met de amandelspijs. dek af met de rest van de plakken en snijd ze diagonaal door, als sandwiches. Smakelijk !

Brood met appel en kaneel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept