Brussels grondwitloof met ravioli in paddestoelens

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De witloofjes laten garen in een scheutje water en citroen, lichtjes gekruid met nootmuskaat, peper en zout. Van de shiitake, oesterzwam en gehakte sjalot een champignonduxelle maken. Het geheel in de blender mixen en lichtjes bijkruiden. De ravioli met deze duxelle vullen. De witte champignons in dobbelsteentjes snijden. Het witloof in een scheutje hazelnotenolie bakken. De gevulde ravioli pocheren. Het witloof warm houden en de pan blussen met de truffeljus. Een scheutje citroensap en hazelnotenolie toevoegen. De warme vinaigrette over het witloof en de ravioli gieten. Vervolgens de champigondobbelsteentjes errond strooien en versieren met de wolkjes pom-pom en truffelschijfjes.

Brussels grondwitloof met ravioli in paddestoelens is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Brussels witlof met eiermimosa
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd Brussels lof
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbouten op z’n Brussels
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wafels op z'n Brussels
40 min Nagerecht
Bekijk recept