Brussels witlooftaartje

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed individuele taartvormpjes met bladerdeeg en prik het deeg in met een vork. Snijd het witloof fijn en stoof het aan in boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en blus met een scheutje bier. Doe er de in stukken gesneden kippenfilet bij. Mix de ingrediënten voor het beslag. Doe het witloof in de taartvormpjes en giet er het beslag over. Bak de taartjes 20 minuten in een oven op 170°C. Serveer met een frisse salade. Dit recept is van Geert Van Der Bruggen

Brussels witlooftaartje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Witlooftaartje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rugfilet van konijn met een witlooftaartje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
lichtgerookte everzwijnfilet met wilde
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs op een vleugje nostalgie
Bekijk recept

Brussels witlof met eiermimosa
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd Brussels lof
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbouten op z’n Brussels
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wafels op z'n Brussels
40 min Nagerecht
Bekijk recept