bitterkoekjesmousse met warme kersensaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de bitterkoekjes in stukjes. Voeg de suiker en 1 dl melk toe. Verwarm het ca. 5 minuten tegen de kook aan. Laat dit mengsel afkoelen. Klop intussen de rest van de melk met het gelatinepoeder luchtig. Roer het bitterkoekjesmengsel en de stijfgeklopte slagroom erdoor. Laat de mousse in de koelkast in ca. 1 uur opstijven. Verwarm de kersen met het vocht, de likeur en een snufje kruidnagelpoeder. Maak het aardappelmeel met 1 eetlepel water aan en roer dit door de kersen. Laat de saus ca. 1 minuut zachtjes koken. Verdeel de mousse over 4 bordjes. Schep de kersensaus ernaast. Garneer met de chocoladesticks.

bitterkoekjesmousse met warme kersensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bitterkoekjes-trifle met abrikozencompote
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjesmousse met pruimen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
bitterkoekjesmousse met warme kersensaus
0 min
Bekijk recept