Bladerdeegpakketjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pikeer het ontdooide deeg met een vork. Beleg de deeglapjes met de zalm tot op 1,5 cm van de rand. Schil de appel en snijd hem in fijne blokjes (of reepjes). Meng de appelstukjes met de roomkaas. Leg het appel- kaasmengsel op de zalm. Bestrijk de deegranden met losgeklopt ei. Vouw de deegvelletjes dicht en druk de randjes lichtjes aan met een mesje of een vork. Versier eventueel door de stukjes overgebleven deeg te versnijden naar vismodel of naar eigen inspiratie en doreer met losgeklopt eigeel (eigeel en wat water). Bak gedurende 10 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven van +/- 200° C. Dien warm op met veldsla en enkele partjes verse vijg.

Bladerdeegpakketjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketjes met champignoncharmilla
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaaspakketjes met wilde rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof in bladerdeeg met pittige kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketjes met champignoncharmilla
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaaspakketjes met wilde rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof in bladerdeeg met pittige kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept