Bleekselderij-Appelsoep

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Fruit de ui lichtbruin in een grote pan. De stukken appel toevoegen en 3 min bakken, of tot ze wat zachter worden. De helft van de bouillon erdoor roeren. Het laurierblaadje en zout en peper toevoegen. Het mengsel aan de kook brengen en met de deksel erop 30 min laten koken. Het laurierblaadje verwijderen. De rest van de bouillon samen met de bleekselderij in de pan doen, aan de kook brengen en 30 min zacht laten koken. Het ui-appelmengsel in de keukenmachine pureren. De puree door het mengsel van bouillon en selderij roeren. De pan weer op het vuur zetten en aan de kook brengen. De soep eventueel garneren met wat bleekselderij. [b]

Bleekselderij-Appelsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Spinazie-appelsoep Met Forel
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept