Bleekselderijsoep met kastanjechampignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de bleekselderij. Snij daarna 1/3 van de stronk in hele smalle reepjes en de rest van de stelen in grove stukken. Verhit 1 eetlepel boter in een pan en bak hierin de grof gesneden bleekselderij ca. 3 minuutjes. Voeg de bouillon toe en laat de soep zachtjes een minuut of 6 koken. Maak de kastanjechampignons schoon en snij ze in kwarten. Pel de knoflook en snijd deze fijn. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak hierin de kastanjechampignons en de knoflook in ca. 3 minuten gaar. Haal de soep van het vuur en pureer deze met een staafmixer of in de blender. Voeg de fijngesneden bleekselderij toe en laat het geheel nog een minuut of 2 koken. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de soep met het paddestoelenmengsel en de crème fraîche over de borden.

Bleekselderijsoep met kastanjechampignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bleekselderijsoep met tortellini
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsoep met stilton
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige Bleekselderijsoep Met Gorgonzola
20-30 min -
Bekijk recept
Bleekselderijsoep Met Kerrie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept