Rood fruit met honingsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de rode vruchten schoon, spoel ze even en verdeel ze over hoge coupes of schaaltjes. Klop de eierdooiers met de honing in een bain marie (warmwaterbadje) met de staafmixer of klopper tot een mooi schuimig geheel. Meng met het amandelpoeder. Breng de melk aan de kook en giet ze in fijne straaltjes en al kloppend bij het eierschuim. De saus moet dik-romig worden. Giet over de rode vruchten in de coupes, bestrooi met amandelschilfers en serveer koud of lauw.

Rood fruit met honingsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept