Rood fruit op Zwitserse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de créme suisse gedurende 4 tot 5 minuten met de room en eau de vie. Bereid de frambozencoulis: pureer de frambozen en haal de frambozenpuree door een fijne zeef. Voeg het water bij de poedersuiker en wat citroensap en laat koken tot een lichte stroop. Voeg de frambozenpuree toe en laat gedurende enkele minuten inkoken. Vul de bodem van de coupe met een laagje frambozencoulis en schik hierop het rood fruit. Breng een laagje créme suisse aan in de coupe en laat twee uur opstijven. Bereid de Italiaanse meringue: laat het suiker en het water koken tot 120°C. Klop ondertussen het eiwit stijf en giet hierop de suikersiroop. Roer alles koud. Garneer hiermee de coupe en kleur even onder de grill.

Rood fruit op Zwitserse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept