Romige Italiaanse pasta met filetlapjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de varkensfiletlapjes in dunne plakjes. Meng de balsamicoazijn, de olijfolie, de kruiden en peper naar smaak in een kom. Laat het vlees hierin 10 minuten afgedekt marineren. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in repen. Kook de penne in een in 10-12 minuten beetgaar in een pan met ruim kokend water en wat zout. Verhit een wok op hoog vuur. Bak het vlees op hoog vuur al omscheppend in 4-6 minuten bruin en gaar. Schep de repen tomaat erdoor en bak deze 1 minuut mee. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en roer de verse roomkaas erdoor. Laat de kaas al roerende smelten. Schep de penne in vier diepe borden en schep het vlees met de tomaat erop. Lekker met een rucolasalade.

Romige Italiaanse pasta met filetlapjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met filetlapjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept