Romige paddestoelensaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat 2 eetlepels boter bruin worden in een pan, voeg 2 eetlepels bloem toe. Roer tot de bloem is opgenomen door de boter. Haal de pan van het vuur en voeg ongeveer 0,5 liter rundvleesfond toe. Vul de saus met paddestoelen naar keuze en schep vlak voor het opdienen een scheut room en een scheut witte wijn door de saus.

Romige paddestoelensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept