Provencaalse Saucijzen

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Meng de mosterd met de helft van de boter en maak daarvan een pasta die u ruimschoots op en rondom op de saucijzen smeert;
  • 2Haal met behulp van een appelboor de klokhuizen uit de appels, schil deze en snij ze in dikke plakken;
  • 3Maak van de tweede helft van de boter een smeersel door er citroensap door te roeren;
  • 4Smeer hiermee de plakken appel in;
  • 5Leg nu saucijzen en appelplakken tegelijkertijd op een niet te warme plaats van de BBQ (zo nodig met een vel folie ertussen) en laat ze zo?n 6-8 minuten roosteren;
  • 6Wanneer de helft van de roostertijd verstreken is, draait u de saucijzen en de appelplakken een keer om.

Provencaalse Saucijzen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwtencouscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept