Provencaalse Vissoep

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en hak de sjalot,verhit de olie en bak de sjalot op een laag vuur in enkele min glazig snijd de tomaat in blokjes en voeg die met de tapenade toe,schenk er 1 1/2 dl water bij ,,los het boullionpoeder erin op,en breng aan de kook,, voeg de vis toe en de groente,, verwarm het geheel op een laag vuurtje circa 5 min tot de vis gaar is,, snijd intussen het pistoletje en rooster het btuin in de tooster,, breng de soep op smaak met peper en zout en serveer het met brood

Provencaalse Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept