Zoek
Provencaalse 'Raasdonders'
3
20-30 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dikke plakken (samen 250 g) achterham
1 ui
2 teentjes knoflook
4 vleestomaten
3 eetl. Olijfolie
1 eetl. Provencaalse kruiden
1 dl rode wijn
1 l blik kapucijners
2 eetl. Franse mosterd
1/8 l creme fr
Bereiding
1
Snijd de ham in reepjes.
2
Pel en snipper de ui en de knoflook.
3
Snijd de tomaten in partjes.
4
Verhit de olie in een diepe pan en bak hierin de ui 3 minuten op een hoog vuur.
5
Voeg de knoflook, de tomaten, de ham en de Provencaalse kruiden toe en bak ze 2 minuten mee.
6
Voeg de wijn toe en kook het geheel 3 minuten op een hoog vuur.
7
Roer de (uitgelekte) kapucijners erdoor en laat het gerecht een paar minuten pruttelen.
8
Roer de mosterd en de creme fraiche erdoor en laat het gerecht goed heet worden.
Provencaalse 'Raasdonders' is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
PROVENCAALSE RAASDONDERS
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
0-10 min -
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept