Laat de lamsborst door de slager opensnijden en plat slaan. Wrijf het lamsvlees goed in met peper. Maak intussen voor de vulling de lente-uitjes schoon en snijd ze klein. Pel het teentje knoflook en pers het uit. Hak de olijven fijn. Vermeng de lente-ui, de uitgeperste knoflook, de fijngehakte olijven en de Provencaalse kruiden. Snijd de korstjes van het brood, verkruimel het brood en vermeng het kruim met het losgeklopte ei. Meng er het uimengsel door en bestrijk de lamsborst hiermee. Rol het vlees op en bind het op tot een rollade. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees hierin snel aan alle kanten bruin. Neem de rollade uit de pan, leg hem op een druipschaal in een passende ovenvaste schaal en verwarm het vlees onafgedekt 18-20 minuten op 70%. Dek de rollade met aluminiumfolie af en laat hem tenminste 5 minuten staan alvorens hem aan te snijden.