Provencaals Stoofpotje

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olijfolie in braadpan doen, daar het kleingemaakte vlees in doen samen met een eetlepel provencaalse kruiden en de kleingesneden ui. Na het aanbraden, net zoveel kokend water erbij doen tot het vlees goed onderstaat. Bouiloonblokjes/poeder erbij doen. Het geheel zo 2 uur laten sudderen op klein pitje. Dan broccoli en kleingesneden paprika erbij doen. Na 5 minuten de bonen erbijdoen. Als alles goed doorgewarmd is (broccoli moet nog een beetje knapperig zijn) opdienen.

Provencaals Stoofpotje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept