Gestoofde Kabeljauwschotel

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In hapjespan olie verhitten en de stukken kabeljauw in 2 a 3 minuten bruin bakken; met schuimspaan op bord scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. In overgebleven bakvet ui ca. 2 minuten glazig fruiten, knoflook er boven uitpersen en bouillontablet er boven verkruimelen. Chilipoeder, kruiden tomatenblokjes en wijn er doorheen roeren en dit op matig hoog vuur onafgedekt 7 minuten laten inkoken tot saus dikte. Op smaak brengen met zout en peper, kabeljauw terug in de pan (niet meer roeren!), aan de kook brengen en onafgedekt in nog 5 minuten zachtjes gaar stoven.

Gestoofde Kabeljauwschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept