Boeuf En Daube

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in niet te kleine stukken. Snipper de uien en de knoflook. Bak het vlees goudbruin in de olie en bak de ui en de knoflook even mee. Voeg de tomatenpuree toe en laat alles even bakken. Stuif de bloem erover en bak ook even mee. Voeg dan de wijn, cognac, bouillon, zout en peper, paprikapoeder, mosterd en kruiden toe. Laat het geheel twee uur zachtjes pruttelen. Schil in die tijd de winterwortel en snij het in kleine stukken. Snij de courgette en paprika in stukken, schep ze door het vlees en laat alles nog een uurtje pruttelen. Giet op het laatst de madera erbij.

Boeuf En Daube is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Daube de boeuf aux olives
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daube à la provençale
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvlees-daube
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daube De Boeuf.
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept