Fricandeau Met Kappertjessaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees kruiden met peper, paprika etc. en aanbraden. Als fricandeau aan alle kanten bruin is sjalotten toevoegen. Pan op kleinste pit plaatsen en vlees in klein uur laten garen. Dan het vlees uit de pan halen en in alufolie in voorverwarmde oven plaatsen (140C). Witte wijn in pan doen en goed door laten koken. Room, limoensap, mosterd, madeira en w.s.saus mengen en toevoegen aan het braadvocht dat nog in de pan zit. Goed doorroeren met garde op laag vuur. Vlak voor opdienen kappertjes toevoegen en door en door warm laten worden.

Fricandeau Met Kappertjessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept