Bagna Cauda

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ansjovisfilets met de olie in een pannetje en prak ze met een vork tot moes.
  • 2 Roer er knoflook-uit-de-knijper en room door en geef er schoongemaakte en hapklaar gesneden rauwkost bij.

Bagna Cauda is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bagna Cauda
30-60 min -
Bekijk recept
Bagna Cauda
10-20 min -
Bekijk recept

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bagna Cauda Op Italiaanse Wijze
0-10 min -
Bekijk recept
Bagna Cauda
30-60 min -
Bekijk recept