Garnalen In Witte Wijn Cremesaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uitjes in een kleine pan. pers de knoflook uit boven de pan en laat het heel even meebakken. Voeg de wijn toe en de creme fraiche. Verwarm het zachtjes. Voeg peper, zout en een klein beetje provencaalse kruiden toe. Doe nu de garnalen bij de saus en breng het geheel even aan de kook.

Garnalen In Witte Wijn Cremesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm In Lent Ui-cremesaus
10-20 min -
Bekijk recept
GESTOOMDE PREI MET CREMESAUS
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tigerprawns Op Friet Van Groete Met Romige Paprika-cremesaus
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
witloof met kip in crémesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept