Kippelever In Kerriesaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olijfolie verwarmen, ui en knoflook fruiten, vervolgens gas op hoogste stand zetten en kippelever toevoegen, rondom bruin bakken en ondertussen peper, provencaalse kruiden en currypoeder en beetje sambal toevoegen. Alles goed doorroeren, beetje room toevoegen en wat ketjap manis. Beetje water erbij, alles goed roeren en eventueel wat maizena erbij om saus te binden. (beetje maizena in kom en aanlengen met beetje water, goed roeren en vervolgens bij saus doen, dit om klonteren te voorkomen) Op laatste moment ananas toevoegen en direkt warm opdienen.

Kippelever In Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippelever Met Komkommer
20-30 min -
Bekijk recept
Risotto Met Kippelever
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Istanbul-Pilavi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippeleverprutje Van Ons Oma
20-30 min -
Bekijk recept